Body Language is genomineerd voor De Veghelse Toneel Publieksprijs.
Body Language is genomineerd voor De Veghelse Toneel Publieksprijs.
VEGHELSE TONEEL PUBLIEKSPRIJS

Leer alle geheimen van onze lichaamstaal

Kunst en cultuur 233 keer gelezen

VEGHEL | Het toneelstuk Body Language is meteen een stoomcursus lichaamstaal. Aan de hand van hilarische en herkenbare voorbeelden uit het dagelijkse leven wordt in deze ultra-komische spoedcursus onderzocht wat de effecten van onze lichaamstaal zijn. Body Language: een stoomcursus lichaamstaal is op zaterdag 11 maart om 20.15 uur in Theater De Blauwe Kei in Veghel te zien.

Uit onderzoek is gebleken dat we slechts 5 procent met taal communiceren, dus met woorden en zinnen, en 95 procent met ons lichaam. Lichaamstaal is de échte taal. Dat is zo op het werk en in al onze relaties en situaties: ons lichaam vertelt alles over onze diepste drijfveren en gevoelens.

Verpletterende indruk
Maar wat kunnen we met lichaamstaal? Hoe maakt u een verpletterende indruk op de andere sekse? Waarom moet je eigenlijk nooit je armen over elkaar slaan? Waarom stappen we liever niet in een volle lift?
Alfred van den Heuvel, Alexandra Alphenaar en Joey Ferre dragen talloze hilarische en herkenbare voorbeelden aan. De voorstelling Body Language is dan ook een hilarische interactieve spoedcursus op het gebied van lichaamstaal. Uiterst handig op het werk, met vrienden en in de liefde.

Liefde
De voorstelling Body Language is van de makers van Waarom mannen seks willen en vrouwen liefde, en is gebaseerd op de internationale bestseller Waarom mannen en vrouwen met hun lichaam zeggen wat ze eigenlijk niet willen vertellen van Allan en Barbara Pease. Deze 'experts in lichaamstaal' schreven boeken met titels als Waarom mannen niet luisteren en vrouwen niet kunnen kaartlezen, Alles wat vrouwen willen weten over mannen en Lijfspraak.
Voorafgaand aan de voorstelling kunnen bezoekers gratis een inleiding bijwonen. Deze start om 19.15 uur.
Kaarten kosten 25 euro (inclusief drankje) en zijn te bestellen via www.blauwekei.nl.

Veghelse Toneel Publieksprijs
Body Language is genomineerd! Theater De Blauwe Kei reikt in samenwerking met de Stadskrant Veghel ieder jaar een publieksprijs uit voor de beste toneelvoorstelling van het seizoen: De Veghelse Toneel Publieksprijs. De bezoekers van alle toneelvoorstellingen in De Blauwe Kei kunnen de meest aansprekende toneelvoorstelling van het seizoen kiezen door te stemmen. Aan het einde van het theaterseizoen wordt bekend gemaakt welke toneelvoorstelling heeft gewonnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant