Naast shoppen kun je op het Feel good & Shop Event genieten van hapjes en drankjes.
Naast shoppen kun je op het Feel good & Shop Event genieten van hapjes en drankjes.
WINACTIE

Noordkade in het teken van Feel good & Shop Event

Algemeen 1.258 keer gelezen

VEGHEL | Het jaarlijkse Feel good & Shop Event vindt op 25 en 26 maart plaats op de Noordkade in Veghel. Twee volle dagen waarin je onbeperkt kunt shoppen, proeven, genieten en inspiratie kunt opdoen. Beleef de shoppingmadness bij meer dan 100 webshops uit Nederland en België en geniet van de lekkerste bites en drinks bij originele foodtrucks.




Met een bezoek aan Feel good & Shop Event bestaat er een aanzienlijke kans dat je naar huis gaat met tassen vol leuke, hippe spulletjes en een hoop inspiratie op het gebied van wonen, lifestyle en beauty opdoet. Ontmoet je favoriete webshop live, het gezicht erachter en ontdek nog veel meer pareltjes in de wereld van het online shoppen. Webshops laten hun online shop even voor wat het is en gaan zich twee dagen uitleven in hun pup-up store op het Feel good & Shop Event. Daarnaast is er een verrassend foodplein en zijn er leuke activiteiten waar je als bezoeker bij aan kunt schuiven. Ontdek je persoonlijke stijl met kleur- en stijladviezen, probeer nieuwe knutselideeën uit, laat je tenen lezen of neem een plattegrond van je woning mee voor een gratis Feng Shui interieuradvies. Vergeet vooral ook niet om een leuke foto van jezelf en je vriendinnen te laten maken in het hippe fotobusje.


Bites en drinks
Naast shoppen kun je op het event genieten van hapjes en drankjes. Heerlijk om tijdens het winkelen even je tassen neer te zetten en je voeten wat rust te geven. In samenwerking met de Proeffabriek, een bijzondere verzameling winkels op de Noordkade die 365 dagen per jaar open zijn, is er een gezellig plein met verschillende foodtrucks en eetstalletjes. Bestel een lekkere wrap, tosti of een soepje om even op adem te komen voordat je het shopping avontuur weer voortzet. Of bekijk je aankopen onder het genot van een borrelplank en een koud wijntje. Even gezellig bijkletsen en een moment van rust.


Primeurs
Ook zijn er ook een aantal primeurs, zoals de witte letterborden van Misceaup, uniek en naar eigen ontwerp. Daarnaast zorgt ook de Instaswap Foundation voor een primeur. Dit bijzondere initiatief onthult tijdens Feel good & Shop Event het nieuwe thema voor hun 'Share some Kindness' actie. Naast deze primeurs zijn er een heleboel deelnemers die hun nieuwe voorjaarscollecties presenteren. Shop de nieuwste trends in kinder- en damesmode, sieraden en doe wooninspiratie op bij de vele mooie stands op interieurgebied. Er zijn meer dan 100 deelnemers op het gebied van fashion, wonen en interieur, beauty en lifestyle, gifts & gadgets, stationery en baby- en kinderproducten, die zorgen voor een flinke dosis aan shopplezier.


Kaarten
Het Feel good & Shop Event vindt plaats op 25 en 26 maart van 10.00 uur tot 18.00 uur. Wil je dit hippe lifestyle event absoluut niet missen? Bestel je entreeticket dan alvast met korting via www.feelgoodshopevent.nl. Tickets zijn verkrijgbaar voor 7 euro (volwassenen) en 5 euro (kinderen 4 t/m 10 jaar) en geldig op één dag naar keuze. Tijdens het event zelf kun je ook een entreebewijs kopen aan de kassa. Prijzen zijn dan 10 euro voor volwassenen en 7 euro voor kinderen (4 t/m 10 jaar).

Via Facebook geven we een aantal vrijkaartjes weg.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant