Afbeelding

Het Zwijsen College is een 'Gezonde School'

Gezondheid 526 keer gelezen

VEGHEL | Het Zwijsen College in Veghel heeft het vignet Gezonde School behaald. Wethouder van de gemeente Meierijstad Coby van der Pas onthulde maandagochtend rond 10.30 uur samen met rector Anita O'Connor het bordje met logo. Het Zwijsen College is trots op dit behaalde resultaat.

Met het vignet Gezonde School laat het Zwijsen College zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Werken aan gezondheid op school loont. Het draagt bij aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. Zo zorgt de Veghelse middelbare school voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én heeft de school aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van haar leerlingen. Bovendien heeft de school speciale aandacht voor het themacertificaat voeding. Rector Anita O'Connor van het Zwijsen College is trots om een Gezonde School te zijn. "Vanaf maandag 27 maart hangt op de gevel van onze school het logo Gezonde School. Zo kan iedereen op het schoolplein zien dat onze school een gezonde school is", aldus een tevreden rector.

Samenwerking
Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant