Afbeelding
WINACTIE

Car Clean Service viert jubileum en geeft poetsbeurt weg

Zakelijk 954 keer gelezen

VEGHEL | Car Clean Service zit gevestigd op de NCB-laan 117a in Veghel. Het autopoetsbedrijf is een professioneel bedrijf voor autodealers, universele autobedrijven, autohandelaars en schadebedrijven. Maar ook particulieren kunnen er terecht.

Car Clean Service is volop in beweging en gaat terug tot begin jaren '90. In 1992 startte Willy van den Tillaart in Boxtel een kleinschalig autopoetsbedrijf. In 2007 kwam er in Veghel een tweede vestiging, onder leiding van zoon Coen. Dit zorgde voor een grotere klantenkring. In 2011 werd besloten om de twee locaties samen te voegen in Veghel. Daardoor werd het mogelijk om klanten nog efficiënter te bedienen. Inmiddels heeft Willy het autopoetsbedrijf volledig overgedragen aan zijn zoon Coen en diens partner Carlien van Aarle. Coen is het gezicht van Car Clean Service. Het contact met klanten verloopt via hem. Carlien werkt achter de schermen. Zij zorgt voor de algehele administratie, personeelszaken en marketingactiviteiten. Bij Car Clean Service zit ervaring en kennis in het bloed. Daarnaast streven ze naar een open relatie met de klant. Er werken momenteel tien vakgerichte mensen in de Veghelse vestiging.

Chauffeurs 
Het autopoetsbedrijf werkt met ervaren autopoetsers en chauffeurs die al langer in dienst zijn (haal- & brengservice). Ze gebruiken professionele poetsmiddelen en de auto is binnen één dag klaar. Voor meer info, diverse behandeling en prijzen kijken op www.carcleanservice.nl. Car Clean Service is open op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur. Car Clean Service is open op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

250 euro
In verband met het 25 jaar bestaan geeft Car Clean Service in samenwerking met Stadskrant Veghel een poetsbeurt van maar liefst 250 euro weg. Surf snel naar ons Facebookpagina en doe mee!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant