Afbeelding

Weekendafsluiting N279 Veghel naar 's-Hertogenbosch

Verkeer en vervoer 1.990 keer gelezen

VEGHEL | Voor het aanbrengen van de definitieve geluidreducerende asfaltlaag is de provinciale weg N279 vanuit de richting Veghel naar 's-Hertogenbosch van vrijdag 21 april 21.00 uur tot maandag 24 april 05.00 uur afgesloten voor alle verkeer. De weg is gedurende het hele weekend afgesloten vanaf de afrit A50 bij Veghel tot aan de brug Nijvelaar bij Berlicum. In de andere richting is de N279 wel gewoon open voor verkeer. Op dit deel van de N279 is in november al de definitieve asfaltlaag aangebracht.

Verkeer wordt tijdens de weekendafsluiting omgeleid: Verkeer vanuit Veghel rijdt via de A50 richting Oss en vervolgens via de A59 richting 's-Hertogenbosch, Berlicum en Middelrode. Verkeer op de N279 vanuit Veghel naar Heeswijk-Dinther gaat via A50, afslag Eerde, Eerdsebaan, Structuurweg, Steeg.

Eén rijstrook
Om deze werkzaamheden mogelijk te maken moeten een aantal voorbereidingen getroffen worden in de midden- en buitenberm. Op de N279 in de rijrichting Veghel naar Den Bosch is van dinsdag 18 april tot en met vrijdag 21 april 21.00 uur één rijstrook beschikbaar met verkorte in- en uitvoegstroken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant