Dian Biemans tijdens de premiere van Beauty and the Beast
Dian Biemans tijdens de premiere van Beauty and the Beast

Nieuwe tv-klus op NPO3 voor Dian Biemans

Algemeen 2.331 keer gelezen

VEGHEL | Dian Biemans heeft er sinds maandag weer een nieuwe tv-klus bij. De presentatrice, actrice en het model uit Erp is te zien in het NPO3-programma What The #Hack. "Ik heb de afgelopen zes maanden stiekem mensen voor de gek gehouden voor een nieuw candid camera programma. Het heeft hilarische beelden opgeleverd", aldus Dian.

De 27-jarige Dian is een van de vaste actrices in het nieuwe Avrotros programma dat wordt gepresenteerd door Yes-R. De rapper en presentator confronteert nietsvermoedende internetgebruikers met hun onvoorzichtige social mediagedrag. "Omdat het op de publieke omroep wordt uitgezonden, moet het een beetje leerzaam zijn. Alles gaat tegenwoordig via internet, maar dat is niet zonder risico's." Dian legt uit wat er allemaal mis kan gaan wanneer selfies, wachtwoorden en privacygegevens op straat komen te liggen. "Toch raar als je ineens met je hoofd op een soa-campagne staat of wanneer je bij het akkoord gaan met de voorwaarden een geit cadeau krijgt. Daarnaast is het gevaarlijk om zomaar overal je wachtwoorden in te vullen. Ook internetbankieren op een wifi-netwerk kent zo zijn gevaren. Op openbare plekken moet je nooit privégegevens delen." 

Zelf let de Erpse goed op. "Ik internet meestal via mijn 4G als ik niet thuis ben. Door dit programma ben ik echt wakker geschud."

Nick & Simon
Met haar optredens in What The #Hack sluit ze een succesvolle periode af en tegelijkertijd start ze een nieuwe. Het gaat goed met Dian. "Ik ga ook weer het tweede seizoen doen van Talenten Zonder Centen voor SBS 6, waarin ik de vaste assistente ben van Nick, Simon en Kees. De opnames starten woensdag (vandaag red.) en het programma komt na de zomer op tv."

'Dian betovert ons keer op keer' 
De Erpse schone staat verder in de lijst met 500 mooiste vrouwen van Nederland. Een lijst die ieder jaar wordt samengesteld door FHM. "Een model met rood krullend haar. Dian betovert ons keer op keer", laten ze bij FHM weten. Dian vult aan: "Ik heb nog geen idee op welke plek ik ben geëindigd. 24 mei wordt dat bekend gemaakt. Ik ben wel uitgenodigd voor de lancering van de lijst. Normaal gesproken worden alleen de eerste 100 meiden uit de lijst uitgenodigd. Dus wie weet. Het is sowieso een eer om in deze lijst voor te komen."

Dian Biemans op de set van een commercial. 

Heilig
Het modellenwerk is Dians main business, maar dat lijkt langzaamaan te veranderen. De afgelopen tijd zat ze veel in het buitenland. "In Spanje voor modellenwerk, maar in Washington D.C., New York en Vancouver voor presentatieklussen. Precies de plekken waar ik graag naartoe wilde." Voorheen werd ze vooral geboekt als model in Azië. "Daar was ik met mijn typische uiterlijk bijna heilig", lacht ze. "Eerlijk gezegd heb ik het wel een beetje gezien in Azië. Ik vind het ook leuk dat ik meer tv-klussen heb en meer aan het presenteren ben. De variatie bevalt me goed."

What the #hack? is iedere maandag te zien om 21.15 uur op NPO 3. De eerste uitzending is hier terug te kijken.

Dian Biemans op de set van een commercial.
Afbeelding
Dian Biemans vlak voor de premiere van Beauty and the Beast (Foto: Samuel van Leeuwen).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant