Afbeelding

Poolse kinderen met blije snoetjes naar huis

Algemeen 1.065 keer gelezen

VEGHEL | De vakantie van de Poolse kinderen zit er weer op. Twee intensieve weken vlogen voorbij. "De vakantie kende de eerste dagen wel wat hobbels in de vorm van ziekte en heimwee. Het is een uitdaging om alles in goede banen te leiden", aldus Marjolein Schulten van Stichting Veghel Ontvangt Kinderen.  

De kinderen hebben een super leuke periode afgesloten. Het uitstapje naar Toverland was het hoogtepunt in het programma. Marjolein: "Zaterdag hebben we de vakantie afgesloten met een kerkmis en feestavond. Elk gezin verzorgde een optreden naar aanleiding van een thema. Geweldig om te zien hoe iedereen zijn best heeft gedaan om hier wat leuks van te maken. De sfeer was goed, enthousiaste gastgezinnen die elkaar steunen als het wat minder loopt en ervaringen uitwisselen. Er ontstaan ook vriendschappen. We gaan de vakantie nu evalueren en ons na de vakantie weer opmaken voor het nieuwe jaar."

Wie meer over de stichting wil weten, kan contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Meer info op www.veghelontvangtkinderen.nl of Facebook.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant