Afbeelding

Modeshow georganiseerd door Janelli, Outfit en Finnz

Centrum 1.408 keer gelezen

VEGHEL | Om een indruk te krijgen van de laatste najaarsmode organiseren drie modewinkels uit Veghel een modeshow. Recht voor de deur bij Janelli, Outfit en Finnz in de Hoofdstraat in Veghel is iedereen op zondag 1 oktober welkom. De showtijden zijn om 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur.

Het is zondag koopzondag in het Veghelse centrum. Finnz, Janelli en Outfit doen uiteraard mee. Een aantal winkels zijn geopend tussen 12.00 uur tot 17.00 uur.

Janelli
Janelli, gevestigd in een bijzonder monumentaal pand in het centrum van Veghel, biedt een uitgebreide collectie aan mooie schoenen, trendy kleding en bijpassende accessoires voor dames. De modezaak werd in 2003 opgericht en is geëvolueerd van een exclusieve schoenenzaak naar een volwaardige modezaak waar de diverse kledingmerken en schoenenmerken elkaar aanvullen.Na vijf jaar als compagnon met Pieternel van de Ven samengewerkt te hebben, heeft Ilse Gladines in 2017 de zaak overgenomen. Met passie voor haar vak laten zij en haar team geïnteresseerden graag kennismaken met merken zoals onder andere Samsoe & Samsoe, By Bar en Via Vai, maar ook met de wat exclusievere merken zoals Set, Closed en Philippe Model.

Outfit
Outfit is een gezellig winkeltje op de hoek van de Markt in Veghel. Alweer vier jaar runnen Janine Bos en Maridet Versantvoort deze winkel. Leuke mode voor de volwassen vrouw. Ook de wat vollere dames met een maatje meer kunnen er terecht. In de avonduren kan men er terecht. Regelmatig verzorgen ze vriendinnen/collega avondjes. Een besloten avond onder het genot van lekker eten en een wijntje.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant