Een verwenmoment voor mantelzorgers.
Een verwenmoment voor mantelzorgers.

Verwenmoment voor alle mantelzorgers in Meierijstad

Gezondheid 427 keer gelezen

VEGHEL | Gemeente Meierijstad organiseert in samenwerking met het Steunpunt Mantelzorg van Welzijn De Meierij en ONS welzijn een verwenmoment voor mantelzorgers.

Tijdens dit verwenmoment voor mantelzorgers kan men genieten van een interactief programma, verzorgd door entertainer Nancy van Heeswijk. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje en er is voldoende gelegenheid om met elkaar te praten. De bijeenkomsten worden gehouden op: Vrijdag 10 november van 19.00 uur tot en met 21.30 uur in Schijndel, zaterdag 11 november van 14.30 uur tot en met 17.00 uur in Sint-Oedenrode en zaterdag 11 november van 19.00 tot en met 21.30 uur in Veghel.

Om als mantelzorger in aanmerking te komen gelden de volgende criteria: woonachtig in Meierijstad, onbetaalde zorg verlenen aan een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende ouder, vriend of buur, deze zorg wordt langdurig gegeven (minstens 5 uur per week, vanuit een persoonlijke band met die persoon). Mensen die vragen hebben of meer info willen, kunnen contact opnemen met Steunpunt Mantelzorg van Welzijn de Meierij via 073-5441400 voor inwoners van Sint-Oedenrode en Schijndel of via Ons Welzijn voor Veghel via 088-3742525. Mantelzorgers kunnen zich aanmelden tot en met 21 oktober via de website van de gemeente.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant