Stefan Romijnders is klaar voor een verhuizing binnen het centrum van Veghel (foto Margot van Kleef).
Stefan Romijnders is klaar voor een verhuizing binnen het centrum van Veghel (foto Margot van Kleef). Foto: Annemieke van der Aa

Slagerij Romijnders verhuist naar de Kalverstraat

Centrum 5.284 keer gelezen

VEGHEL | Precies 32 jaar zit Slagerij Romijnders gevestigd in de Meijerijgaarde in Veghel. In november van dit jaar komt daar verandering in. De Veghelse slager verhuist, binnen het centrum, naar de Kalverstraat. "Het is een mooiere locatie dan de plek waar we nu zitten", aldus Stefan Romijnders.

Romijnders Uw Slager gaat zich vanaf donderdag 9 november vestigen in het pand waar nu Slagerij Gelderblom zit en voorheen Johan Janssen. "Het is natuurlijk fijn dat er al een slager zit. Daardoor hoef je niet veel te verbouwen. Het pand is veel ruimer dan de plek waar we nu zitten. Op de nieuwe locatie heb ik veel meer mogelijkheden", legt Stefan uit. Hij is momenteel druk bezig met de openingsacties en het sluiten van de laatste deals. Het belooft een bijzondere 'nieuwe' slagerij te worden.

Versstraat
Volgens Stefan hoort er in de Kalverstraat een slagerij te zitten: "Het is toch dé versstraat. De Meijerijgaarde loopt een beetje leeg en voor ons zijn er meer mogelijkheden in de Kalverstraat dan in de Meijerijgaarde." Naast het nieuwe pand zit Bakkerij Verhoeven, er tegenover zit Visspecialiteiten Beekwilder, schuin tegenover zit Van Lankveld Groente en Fruit en verderop Veghels Kaaspaleis.

Gelderblom zit aan de rechterkant.

Stefan: "In november 1985 is mijn vader hier begonnen. We hebben altijd met plezier in de Meijerijgaarde gewerkt, maar dit was het moment voor iets nieuws. Tot en met zaterdag 4 november blijven we open op onze oude locatie." Slagerij Romijnders gaat dan een paar dagen dicht om op 9 november officieel het nieuwe pand te betrekken. "Ik heb er zin in. Het wordt een hele andere winkel met een paar speciale aspecten, waaronder een shop-in-shop. Daarover later meer", sluit Stefan af.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant