De vrijwilligers achter e-VEN-t.
De vrijwilligers achter e-VEN-t.

Pre-Christmas Party voor kinderen

  •   keer gelezen

VEGHEL | In wijkgebouw De Hintel op 't Ven in Veghel wordt er op zaterdag 9 december een pre-Christmas Party gehouden. Deze blacklight edition is speciaal voor kinderen. Er is van 15.30 uur tot en met 17.30 uur een kinderdisco voor groep 3 tot en met 5. Van 18.30 uur tot en met 21.30 uur zijn de kinderen van groep 6 tot en met de brugklas welkom.

Tijdens deze blacklight edition kunnen kinderen dansen op de beats van DJ Ronny, deelnemen aan de Dance Battles, chillen in de loungehoek, interactief gamen, airhockey en tafelvoetbal spelen. Voor een klein bedrag kunnen kinderen drinken, snoep of chips kopen.
Tickets zijn online te koop voor 2 euro (kinderdisco) en 2.50 euro (disco) en aan de deur. Let op: tickets zijn dan 1 euro duurder.

Stichting e-VEN-t
e-VEN-t is een stichting die bestaat uit een groep ouders die op vrijwillige basis events organiseert. Dit zijn activiteiten en evenementen voor de jeugd uit Veghel. In 2015 zijn ze gestart met het organiseren van kinderdisco's voor kinderen van groep 3 tot en met groep 5 en groep 6 tot en met de brugklas. Wegens het succes heeft de stichting besloten de disco's verder voort te zetten.
Daarnaast bruisen ze van de ideeën om meerdere activiteiten te gaan organiseren. Denk hierbij aan filmavonden, bingo-avonden, een zeskamp en spooktochten.

Stichting e-VEN-t zoekt nog vrijwilligers en sponsoren. Voor meer informatie raadpleeg: www.e-ven-t.nl of mail naar: info@e-ven-t.n.

Meer berichten