Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Cor en Joke zijn vijftig jaar getrouwd

  •   keer gelezen

ZIJTAART | Cor (74) en Joke (70) van Zutphen-Pepers waren op 8 december 50 jaar getrouwd. Het tweetal leerden elkaar kennen op de toneelclub in Zijtaart. Na een paar jaar verkering te hebben gehad, trouwden zij en gingen vervolgens in de Zeven Eikenlaan in Veghel wonen.

Na een korte tijd keerden Cor en Joke terug naar Zijtaart. Daar wonen ze, in een door Cor zelf gebouwd huis, nog steeds. Ze hebben samen vier kinderen en negen kleinkinderen.

Koninklijke onderscheiding
Cor heeft 42 jaar bij bouwbedrijf Van Boxmeer gewerkt. Joke werkte als oppasmoeder voor vele Zijtaartse kinderen. Allebei voorzien van een koninklijke onderscheiding door het vele vrijwilligerswerk wat ze hun hele leven al doen, vierden zij groot feest met veel familie, vrienden en kennissen. Muziek staat centraal in hun leven en Cor is al 65 jaar spelend lid van Fanfare Sint Cecilia. Dat muziek in het bloed zit, was tijdens het feest te merken. Van een serenade van 'zijn' fanfare, naar een optreden van blaaskapel de Boemelaars, tot een Elvis vertolking door zijn eigen kinderen. Een kleinkind wat als verrassing ineens saxofoon kon spelen, beroerde de twee tot diep in hun hart. Vol dankbaarheid vierden zij deze mooie dag en genoten van de aandacht.

Meer berichten