Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Kerstconcert in Zijtaart

  •   keer gelezen

ZIJTAART | Popkoor Vivace en Gitaarclub Pizzicato, beiden uit Zijtaart, organiseren dit jaar op zondag 17 december een kerstconcert in de kerk in Zijtaart.

Beide muziekgezelschappen repeteren wekelijks op donderdagavond in het dorpshuis waar de muziek door de ruimtes vloeit. Vol enthousiasme zijn de handen ineen geslagen om er een mooie muzikale middag van te maken in een versierde kerk.

Vivace staat onder leiding van dirigent Dorien Nieuwint en wordt begeleid door hun eigen combo bestaande uit Will Barten, Peter vd Burgt en Toon van Eerd.

Gitaarclub Pizzicato repeteert onder leiding van Dayenne Barten-van der Linden en bij het gitaarspel wordt driestemmig gezongen.
Tevens zullen er twee gastkoren optreden, namelijk het koor Imagine uit Boerdonk en het kamerkoor Mi Canto uit Heeswijk-Dinther. Er worden nationale en internationale kerstliederen ten gehore gebracht. Het concert begint om 14.00 uur en wordt rond 16.30 uur met een gezamenlijk kerstlied afgesloten.

De kerk is vanaf 13.30 uur geopend. De toegang voor dit evenement is gratis en tijdens de pauze zal er aan iedereen koffie, thee of ranja en iets lekkers worden aangeboden. De organisatie adviseert om tijdig aanwezig te zijn, aangezien ze rekenen op een grote opkomst.

Meer berichten