Afbeelding
WINACTIE

Timetable Festival Blue Fest in Schijndel is bekend

Algemeen 1.484 keer gelezen

SCHIJNDEL | De organisatie van festival Blue Fest heeft de timetable bekendgemaakt van het feest dat op zaterdag 23 december van 14.00 tot 1.00 uur wordt gehouden in Manege Molenheide in Schijndel.

Niemand minder dan de volgende tien acts zullen optreden: Mental Theo (afsluiter), Baby Blue (twee shows), Jebroer, Snollebollekes, The Guilty Six, Dansado & De Feestneger, The Wetnecks (USA), The Allstarz, The Dutch Queen tribute en Broadway Brass. Iedereen die het festival bezoekt wordt zeker van Het Kastje naar De Muur gestuurd. "Dat zijn namelijk de namen van de twee podia", lacht gitarist Frank Spierings van de Schijndelse band Baby Blue, mede-organisator van het nieuwe evenement. Baby Blue geeft die dag twee shows: een reguliere en één speciale show met popkoor transparant en blazerssectie. "Omdat het bijna Kerstmis is hebben we als thema Blue Fest: Winter Wonderland", licht Frank toe. "We zullen het evenement ook in die feestelijke stijl aankleden. Er is bijvoorbeeld ook een sfeervolle food-area die daar passend bij aansluit. Het wordt een mooi feestje met een fijne mix van onder meer rock, dance, house en hiphop." Baby Blue bestaat uit vijf jongemannen van wie bij elk optreden hun energie en hun enthousiasme overslaan op het publiek. Ongeacht het tijdstip of de locatie, keer op keer bouwen zij een groot en geweldig feest.

Blue Fest-tickets zijn voor vijftien euro te koop via de website bluefest.nl en op de dag zelf aan de kassa voor twintig euro op de kop te tikken. Blue Fest is toegankelijk voor alle leeftijden

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant