Hein van de Heuvel van Meierijstad Makelaardij.
Hein van de Heuvel van Meierijstad Makelaardij.

'Het gaat om het maken van de mooiste en beste deal'

Wonen 2.164 keer gelezen

VEGHEL | Meierijstad Makelaardij bestaat één jaar. Hein van den Heuvel runt het makelaarskantoor aan de Hoogstraat 25 in Veghel. De makelaar was daarvoor onder andere werkzaam als franchiseondernemer van Woonaccent en is al sinds 2002 werkzaam als makelaar in Veghel. Sinds dit jaar heeft hij samen met zijn collega's in Schijndel een eigen label.

De werkwijze is sinds de start van Meierijstad Makelaardij niet heel veel veranderd. Het werk blijft hetzelfde, toch zijn er wel degelijk zaken anders. "Je kan veel meer zelf regelen. Neem bijvoorbeeld de presentatie. Die hebben we zelf bedacht, daar waar we voorheen afhankelijk waren van Woonaccent. De presentatie is nu zakelijker en mooier. Zo maken we gebruik van videomateriaal", legt Hein uit. De makelaar, woonachtig in Veghel, weet veel over Veghel. "Wij zijn een makelaar van hier en staan zelf met onze voeten in de klei. Net als mijn collega's in Schijndel. We wisselen informatie en ervaringen uit."
Mocht iemand een bedrijfspand willen verkopen, verhuren, kopen of huren dan kan men ook bij Meierijstad Makelaardij terecht.

Kortste looptijd
De woning markt is volop in beweging. "Dit is het moment om te kopen, maar ook om te verkopen. De rente is nu laag en door de krapte op de markt stijgen de prijzen van de huizen. Voor iedereen is het nu aantrekkelijk om een verhuisbeweging te maken", vertelt Hein terwijl hij de NVM-cijfers tevoorschijn tovert. "Wij zijn volgens deze cijfers de 'beste' van Veghel. Meierijstad Makelaardij heeft de kortste looptijd tussen het te koop zetten en de daadwerkelijke verkoop van een woning en bereikt het kleinste verschil tussen vraagprijs en verkoopprijs", zegt Hein trots.
Via internet is tegenwoordig ook een bult aan informatie te vinden en zijn er legio mogelijkheden om een woning te verkopen. Echter een woning goed verkopen is wel iets anders, zegt Hein verwijzend naar de NVM-cijfers. Ook bij de aankoop van een woning is het verstandig je te laten bijstaan door een professional. Hein beschrijft het als het bijstaan van een koper bij het nemen van één van de belangrijkste beslissingen in het leven. Geïnteresseerden in de aankoopbegeleiding kunnen vrijblijvend een gesprek aanvragen. "Tijdens zo'n 'woonadviesgesprek' leg ik uit waar een koper en/of verkoper op moet letten en leg ik onze dienstverlening daarbij uit."

'Zoekersbestand'
Hein kijkt vol ambitie naar het komende jaar. "Wij hebben onlangs een mooie opdracht gekregen. Onze opdrachtgever heeft alle 57 appartementen boven de Blokker aan het Stadhuisplein gekocht. Wij gaan daar de verkoop van doen. Ze worden momenteel nog verhuurd, maar zodra een huurder besluit te vertrekken dan komen wij in actie. Ik heb al een paar appartementen verkocht." Hij hoopt verder dat 'zoekers' zich gaan inschrijven bij zijn kantoor. "Als zoeker word je vrijblijvend op de hoogte gehouden van het aanbod in Veghel. Wij willen ons zoekersbestand verder uitbouwen." Als je staat ingeschreven kun je snel toeslaan. Hein: "Je wordt eerder geïnformeerd. De woning staat dan nog niet op Funda dus de hele wereld kijkt nog niet mee." Het belangrijkste voor Hein blijft het blij maken van de klant. "Een woning kopen of verkopen kan iedereen. Het gaat om het maken van de mooiste en beste deal.

Meer informatie op: demakelaarvanhier.nl. Hein is telefonisch te bereiken op: 0413 35 36 11.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant