Inschrijving Zijtaartse Keezentoernooi van start | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Inschrijving Zijtaartse Keezentoernooi van start

  •   keer gelezen

ZIJTAART | Voor het 'Zijtaartse Keezentoernooi', dat op vrijdag 20 april plaatsvindt, kan men zich vanaf vrijdag 9 februari als team inschrijven. Gezien het grote succes van de voorgaande edities is het voor 'zes' van groot belang om tijdig te weten hoeveel teams deelnemen aan het komende toernooi. Omdat er onder meer voldoende borden, speeltafels en indien nodig een extra zaal geregeld moeten worden.

Het spel Keezentoernooi heeft een aantal spelregels. Zo bestaat een team uit twee personen. Eén van de deelnemers woont in Zijtaart of heeft daar gewoond. Het spel wordt gespeeld zoals tijdens de buurtcompetitie-avonden.
Er wordt op tijd gespeeld: na 45 minuten stopt elke ronde. De avond begint om 19.00 uur en er worden vijf rondes gespeeld.
Het spel is zowel inspannend als spannend. De inschrijfkosten bedragen zeven euro per team. Inschrijven kan op de avond van het buurtkeezen, inleveren bij het Dorpshuis, bij Twan van de Meerakker of digitaal via: zeszijtaart@gmail.com. Oefenen? Dan ben je als team welkom op de gewone buurtkezenavonden op vrijdag 2 maart of vrijdag 6 april, het einde van de buurtkeezencompetitie.

Meer berichten