Update over het ZTV-Streekziekenhuis | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Update over het ZTV-Streekziekenhuis

  •   keer gelezen

ZIJTAART | Zoals je eerder heeft kunnen lezen in de berichtgeving over het ZTV-Streekziekenhuis, staan de zaken er daar slecht voor. Nu heeft de directie van het ZTV-streekziekenhuis besloten eerstejaars stagiaires in te schakelen om de dagelijkse druk van het verplegend personeel te verminderen. Deze stagiaires gaan na een korte instructie volledig zelfstandig aan de slag, om zo patiënten en personeel tegemoet te komen.

De aantrekkelijke Dokter Hunk, opererend arts van het ziekenhuis, heeft zich verrassend positief uitgesproken over deze ontwikkeling en zegt vooral uit te kijken naar de aanstaande vrouwelijk stagiaires. Wat hij hier precies mee bedoelt, kom je later wellicht nog te weten.
Ondertussen hebben ze nog geen klachten mogen ontvangen van de patiënten. "Zolang dokter Hunk maar werkzaam blijft in het ZTV-streekziekenhuis", aldus een anonieme bron.
De Zijtaartse Toneelvereniging verwacht met deze actuele komedie over het wel en wee van dit ziekenhuis het publiek uit Zijtaart en omstreken weer een vrolijke avond te kunnen bezorgen.
De voorstellingen zijn op zaterdag 17 en zondag 18 maart in 't Klooster in Zijtaart. Auteur is Rob van Vliet en regisseur Jeroen van den Boom. Kaarten kosten 7.50 euro en zijn verkrijgbaar via: zijtaartsetoneelvereniging@outlook.com of Marian v.d. Acker: 0413-366266.

Meer berichten