Afbeelding
WINACTIE

Shop, beleef, geniet, ontdek, proef en bewonder

Algemeen 2.025 keer gelezen

VEGHEL | Ben jij ook op zoek naar de nieuwste mode, hipste woonaccessoires, de leukste babykleding of super handige gadgets? Speciaal voor deze dames (en natuurlijk ook de heren) is er op zaterdag 17 en zondag 18 maart het Feel good & Shop Event op de Noordkade in Veghel. Het event waar je kunt shoppen, beleven, genieten, ontdekken, proeven en bewonderen.

Met bijna 100 pop-up shops kun je je hier urenlang vermaken. Ontdek de leukste winkeltjes en volg verschillende workshops voor die echte feel good vibe. Zo kun je aansluiten bij een workshop bloemschikken of kalligrafie of kun je een workshop meditatie volgen. Of wat dacht je van een gratis een op een sessie met tips voor je interieur. En geluk, kun je deze vinden of zelf creëren?

Met een divers assortiment ben je hier aan het juiste adres voor fashion, reizen, accessoires, cadeaus, kids, woonaccessoires en beauty. Doe samen met je vriendinnen, zussen of moeder inspiratie op en maak kennis met de nieuwste trends. Bij de ingang zijn Feel good goodiebags verkrijgbaar. De tas is goedkoop, ziet hij er leuk uit en er zitten echte Feel good producten in. Zo geniet je 's avonds op de bank nog na met een Happinez magazine of kun je door de kortingsbon een relaxdag plannen in de sauna. De helft van de opbrengst gaat naar het goede doel.

Wil je tussendoor even bijkomen van al dat geshop? Plof dan lekker neer op het foodtruckplein en geniet van koffie en wat lekkers. Er zijn tien foodtrucks die jullie kunnen voorzien van hapjes en drankjes. Scoor bijvoorbeeld een wafel met vers fruit, sla je slag bij de Yogurtbarn of drink een heerlijk wijntje bij wijncaravan.

Ongestoord winkeltjes afstruinen en inspiratie opdoen? Kom op zaterdag 17 maart en zondag 18 maart langs op de Noordkade. Tickets en meer info via: www.feelgoodshopevent.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant