De buitenkant van The Yard Hotel op de Zuidkade springt direct in het oog.
De buitenkant van The Yard Hotel op de Zuidkade springt direct in het oog.
WINACTIE

The Yard zoekt proefslapers en wil in april officieel open

Algemeen 6.125 keer gelezen

VEGHEL | Al van kleins af aan droomt Maud Kanters (26) van een eigen hotel. Toen ze begin 2016 het prachtige pand op de Zuidkade 3 in Veghel van binnen zag, was ze direct verkocht. In april opent daar een gloednieuw boetiekhotel genaamd: The Yard. Maud is op zoek naar proefslapers.



De buitenkant van The Yard Hotel op de Zuidkade springt direct in het oog.

Via onze Facebookpagina verloten wij twee overnachtingen (twee proefslapers). Dus ben jij toe aan een goede nachtrust of ken je iemand die toe is aan een nacht goed doorslapen? Surf dan naar de Facebookpagina van Stadskrant Veghel en maak kans op een gratis overnachting in het nieuwe hotel op de Zuidkade.

Intieme sfeer
Boetiekhotel The Yard wordt een hotel dat een luxueuze, eigenzinnige maar ook intieme sfeer waarborgt. "Er komen negen kamers in: drie superluxe suites, een longstay kamer met eigen keuken (een soort ministudiootje waar mensen langer kunnen vertoeven, bijvoorbeeld twee weken, maar ook een half jaar red.), en vijf 'gewone' suites." Al kun je van gewoon eigenlijk niet spreken. "Geen een kamer wordt hetzelfde. Wel voldoen ze straks allemaal aan dezelfde eisen. Ik wil kwalitatief goede, eigenzinnige en mooie kamers", vertelt de Erpse.

Eetkamer
Naast de kamers komt er een loungegedeelte en een gemeenschappelijke eetkamer waar ontbijt wordt geserveerd aan tafel. Geïnteresseerden kunnen straks altijd binnenlopen voor een kop koffie of een glas wijn. "Daar hoef je geen kamer voor te reserveren. De eetkamer is ook te huur voor vergaderingen, recepties of andere bijeenkomsten. Net als de tuin overigens", zegt Maud. Ze vervolgt: "De zakelijke gast is hier dus ook helemaal op zijn plek."

Personeel
Hotel The Yard zoekt vanaf de opening in april enthousiast personeel. Waaronder medewerkers bediening en medewerkers huishouding. Kijk voor meer informatie op: www.theyardhotel.nl of stuur een mailtje naar: info@theyardhotel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant