Eethuis de Reiger zet deuren open voor publiek | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Anja, Joop en Mike.
Anja, Joop en Mike.

Eethuis de Reiger zet deuren open voor publiek

  •   keer gelezen

Zijtaart | Eethuis de Reiger bestaat 35 jaar en wil dit graag vieren met een open dag. Eethuis de Reiger staat bekend om het gezellige en sfeervolle restaurant en hun perfecte catering op maat. Gasten zijn op zondag 25 maart welkom van 10.00 uur tot 15.00 uur om achter de schermen te kijken.

Tijdens de open dag is iedereen van harte welkom om het gehele bedrijf te bekijken. "Uiteraard onder het genot van een hapje en een kopje koffie", vertellen Joop en Mike Versantvoort. Eethuis de Reiger heeft naast het restaurant ook een cateringservice tegen betaalbare prijzen. Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt. "Ons restaurant biedt vele mogelijkheden, waaronder ook een schitterende ruimte waar u, in besloten gezelschap een perfect feest, diner of koffietafels kunt houden. Gratis parkeergelegenheid aan huis is er voldoende", aldus Joop en Mike.

Hart en ziel
Het 35-jarig bestaan heeft Eethuis de Reiger te danken aan Joop en Anja Versantvoort die sinds dag één met hun hart en ziel zich hebben ingezet om dit bedrijf te maken tot wat het nu is geworden. Sinds zeven jaar is zoon Mike mee in de zaak en samen hopen ze er nog flink wat jaren eraan te plakken. Eethuis de Reiger is mede gegroeid door de goede persoonlijke contacten met de gasten.

Meer berichten