Afbeelding
Foto: Philip van den Brand

Paasmarkt in het PieterBrueghelHuis

Gezondheid 1.072 keer gelezen

VEGHEL | In het PieterBrueghelHuis is op zondag 25 maart een paasmarkt. Geïnteresseerden zijn welkom tussen 13.30 uur en 16.00 uur.

Op de markt kunnen bezoekers allerlei handwerkproducten aanschaffen. Die producten zijn gemaakt door de vrijwilligers van het PieterBrueghelHuis, bezoekers van het atelier, BSO 't Kroontje, de creatieve groep en de brei- en haakgroep.

Ontmoeting
Daarnaast staat de Paasmarkt in het teken van ontmoeting: vrijwilligers vertellen over de diverse activiteiten in het PieterBrueghelHuis, op het gebied van onder andere creativiteit, bewegen, koken en bakken en tuinieren. Verder zijn er demonstraties in het maken van glazen kralen en de levensketting. Tot slot is er de hele zondag live muziek. Er is dus volop gelegenheid om (mee) te zingen en te dansen.
Het PieterBrueghelHuis is een ontmoetingsplaats van en voor burgers, waar aandacht voor geluk het motto is. Bezoekers en vrijwilligers ontmoeten elkaar, helpen elkaar en genieten van allerlei activiteiten. Op de Paasmarkt zijn vertegenwoordigers van het PieterBrueghelHuis aanwezig die kunnen vertellen over de betekenisvolle activiteiten die georganiseerd worden. Het PieterBrueghelHuis is gelegen aan Middegaal 25 in Veghel. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant