Afbeelding

Henri Penninx nieuwe voorzitter CV de Zandhazen

Carnaval 1.195 keer gelezen

BOERDONK | Tijdens de drukbezochte algemene ledenvergadering (ALV) van CV de Zandhazen is bekend gemaakt dat het bestuur Henri Penninx heeft gekozen als nieuwe voorzitter. Hij volgt John Biemans op.

Henri is evenals John vanaf de oprichting van CV de Zandhazen lid van het bestuur en kent de club door en door. Naast bestuurslid is Henri jarenlang de vaste adjudant van de prins geweest. Met Henri heeft CV de Zandhazen een waardig opvolger voor John gevonden. De eerste taak van de nieuwe voorzitter was het bedanken van John en Angela Biemans voor de afgelopen negen jaren. Henri prees de veelzijdigheid van John: "Zijn niet te evenaren kennis over de nieuwe prins, van welke vereniging dan ook, zijn duidelijke en efficiënte wijze van vergadering voeren, zijn luisterend oor, zijn kunst om beslissingen te nemen hoe moeilijk soms ook, maar vooral het leiden van de vereniging, laverend tussen een duidelijke grens van normen en waarden en toch de ruimte voor het opzoeken van de grens van het toelaatbare door de leden van de Rv11. Dit heeft mede bijgedragen aan de wijze waarop CV de Zandhazen zich door de jaren heen kan presenteren." Angela ontving als vrouw achter de man een welverdiende bos bloemen terwijl John de gouden paashaas ontving.

Financiële situatie
Tijdens de vergadering werden Petra Claasse en Teus van Zoeren gekozen als nieuwe bestuursleden waarmee het bestuur weer op sterkte is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant