Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Wethouder Eus Witlox bezegelt een match met wuppies. (foto's: Nelleke Zomer-Post)
Wethouder Eus Witlox bezegelt een match met wuppies. (foto's: Nelleke Zomer-Post)

Beursvloer Meierijstad geslaagd

  •   800 keer gelezen

VEGHEL| Bij ROC de Leijgraaf (locatie Veghel) heeft dinsdag 17 april het regionale event 'Beursvloer Meierijstad' plaatsgevonden. Op een Maatschappelijke Beursvloer ontmoeten gemeenten, bedrijven, onderwijsinstellingen, serviceclubs en maatschappelijke organisaties elkaar. Alles bij elkaar zijn er 125 matches gemaakt met een maatschappelijke waarde van 257.466 euro.

De Beursvloer is er voor bedrijven en serviceclubs die een maatschappelijke bijdrage willen leveren aan de (lokale) samenleving waarvan zij deel uitmaken. De Beursvloer is er ook voor instellingen, verenigingen en organisaties die op zoek zijn naar ondersteuning in de vorm van kennis, kunde, capaciteit of goederen. Op de Muntelaar waren 31 bedrijven aanwezig en 52 maatschappelijke organisaties. ROC de Leijgraaf was gastheer. Studenten en docenten van Maatschappelijke Zorg, Accountmanagement en Niveau2+ Facilitair zorgden voor een goed verloop van de dag.

Een maand na het evenement neemt de beursvloerorganisatie contact op met de matchende partijen met de vraag of er al contact is geweest met elkaar. Is men misschien al voor elkaar aan de slag gegaan? Zo ja, dan vraagt de beursvloerorganisatie om dit zichtbaar te maken, bijvoorbeeld door een verslag, foto of video in te sturen. Deze worden vervolgens geplaatst op www.beursvloermeierijstad.nl. Op deze manier kunnen alle betrokkenen en geïnteresseerden de uitvoer van de 125 matches volgen. "Belangrijk", vindt de beursvloerorganisatie, "want zo weten we of de matches ook daadwerkelijk worden uitgevoerd en het stimuleert om een volgende editie weer tot een groot aantal matches te komen."

Meer berichten