Johan Nagtzaam (voorzitter Centrummanagement Veghel), Esther Leijten, Dirk Lammers en Natasja de Groot (interim-voorzitter Ondernemersvereniging Veghel Centrum)
Johan Nagtzaam (voorzitter Centrummanagement Veghel), Esther Leijten, Dirk Lammers en Natasja de Groot (interim-voorzitter Ondernemersvereniging Veghel Centrum)

Dirk Lammers nieuwe Centrummanager van Veghel

Centrum 2.279 keer gelezen

VEGHEL | Met de ondertekening afgelopen woensdag van contracten voor twee nieuwe managers is de organisatie van Centrummanagement weer op sterkte. Voor de functie Centrummanager is de keuze gevallen op Dirk Lammers (42) uit Veghel en voor de functie manager Communicatie & Evenementen is Esther Leijten (53) uit Boxtel aangesteld. Beide managers hebben in hun vakgebied veel ervaring opgedaan.

Na het vertrek per 1 februari van de vorige Centrummanager (Jan-Hein Opheij red.) heeft het bestuur van Centrummanagement Veghel intensief overlegd met haar partners (Ondernemersvereniging Veghel Centrum, het samenwerkingsverband Vastgoedeigenaren Veghel Centrum en de gemeente). Naast enkele organisatorische wijzigingen, gericht op een daadkrachtiger bestuur middels het vergroten van de betrokkenheid van haar partners, besloot het bestuur om een werving te starten voor twee parttime managers met ieder een eigen specialisme en taakgebied.

Versterkingen
Het bestuur is verheugd te kunnen melden dat met ingang van 1 juli 2018 voor beide functies een manager is benoemd. Voor de functie Centrummanager is de keuze gevallen op Dirk Lammers (42) uit Veghel en voor de functie manager Communicatie & Evenementen is Esther Leijten (53) uit Boxtel aangesteld.
Met deze versterkingen kan met nieuw elan gewerkt worden aan de verdere structurele verbetering van de economische en ruimtelijke functie van Veghel Centrum.

Speerpunten
Belangrijke speerpunten zijn onder andere de aanpak van de winkelleegstand, een compacter en overzichtelijker kernwinkelgebied, verbeteren van de koopkrachtbinding en verbeteren van levendigheid (meer sfeer, activiteiten en evenementen). "De ontwikkeling van het Veghelse centrum is ook voor vastgoedeigenaren van groot belang. Een goede en daadkrachtige Centrummanager is daarbij onmisbaar. Wij kijken uit naar de samenwerking", laten de samenwerkende Vastgoedeigenaren weten. 
Ook de Ondernemersvereniging Veghel Centrum is blij met de komst van een nieuwe Centrummanager en de evenementenmanager. "Samen gaan we het winkelcentrum zo veranderen dat het beter aansluit bij de veranderende economie en het aankoopgedrag van consumenten. Met de kennis, creativiteit en energie van Dirk en Esther hebben wij daar alle vertrouwen in", aldus de ondernemersvereniging.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant