Vier Vaderdag tijdens het oergezellige Zijtaart Biedt Meer | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Vier Vaderdag tijdens het oergezellige Zijtaart Biedt Meer

  •   keer gelezen

ZIJTAART | Traditioneel barst op Vaderdag in Zijtaart de gezelligheid los met Zijtaart Biedt Meer. Op zondag 17 juni valt er voor jong en oud veel te beleven. Van een oldtimerrit of braderie tot luchtkussens en draaimolen. Een dag waar iedereen zich thuis zal voelen tijdens deze oergezellige braderie, de vele activiteiten en heerlijke live muziek.

Het evenement wordt georganiseerd door de Zijtaartse Ondernemers Vereniging (ZOV). De traditionele openingsmis wordt dit jaar in de kerk gehouden om 9.30 uur. De oldtimer rit voor auto's, tractoren en brommers wordt als vanouds weer door de pastoor ingezegend. Na de inzegening trekken de oldtimers met een parade door de omgeving. Diverse marktkramen wachten die dag op een bezoekje en kinderen kunnen lekker spelen en knutselen.

Op het plein spelen bands de gehele dag muziek. Acts als Fieldtrip, Zeptic en Bandana zullen de bühne bestijgen. The Bandits Live sluit de dag muzikaal af. Ook Duo Vrolijk komt langs. Zij zijn op zoek naar een aantrekkelijke vrouw. Tijdens Zijtaart Biedt Meer worden op de dag zelf loten verkocht die garant staan voor topprijzen zoals een elektrische fiets. De toegang is gratis en kan je kosteloos parkeren.

Meer berichten