Spelers van RKVV Erp en De Korfrakkers openen het weekend op zaterdag met het jeugdtoernooi.
Spelers van RKVV Erp en De Korfrakkers openen het weekend op zaterdag met het jeugdtoernooi.
WINACTIE

Zand en Zo. maakt zich op voor een fantastisch weekend

Sport 1.101 keer gelezen

ERP | De zevende editie van Zand en Zo. start vrijdag op het Hertog Janplein in Erp. Het weekend kent weer een goed gevuld deelnemersveld en heeft een ietwat veranderde toernooiopzet. Wat ook niet onbelangrijk is, de weersverwachtingen zijn dit jaar eindelijk goed.

Het toernooi begint dit jaar op vrijdagavond. Er wordt dan afgetrapt met de eerste Erpse bedrijvencup. Deze avond is speciaal ingericht voor Erpse bedrijven, die de strijd aangaan met elkaar tijdens een potje voetvolley of beachvolley. Op zaterdag is het daarna allereerst de beurt aan de jeugd. Zoals gewoonlijk openen de spelers van RKVV Erp en De Korfrakkers het reguliere toernooi op zaterdagochtend met het jeugdtoernooi. Vervolgens is het tijd voor de 'volwassenen'. De eerste dag wordt er bij de vrouwen gevolleybald en is er voetbal voor de heren.

Zondag volgt de laatste toernooidag. Deze dag wordt er zowel bij de dames als bij de heren gevolleybald. Verder is er ook dit jaar weer gezorgd voor een leuke verrassingsact. Uiteraard is iedereen het hele weekend van harte welkom op Hertog Jan Beach om hun favoriete team aan te moedigen of om gewoon een kijkje te komen nemen.

Strandbal x Nel's Schuurcafé
De zaterdagavond wordt traditioneel afgesloten met een feestavond. Dit jaar wordt er groots uitgepakt met een samenwerking met de mannen van het Veghelse Nel's Schuurcafé. Zij hosten de avond en zorgen voor een spectaculaire beachparty. Hier hebben ze onder andere het Erpse Loud'N'Bright, Bootygo en de van Villa Ananas bekende Mr. Bermuda voor uitgenodigd. Strandbal x Nel's schuurcafé is toegankelijk voor iedereen van 18 jaar en ouder. Entree voor deze avond is 5 euro. Kaartjes zijn enkel aan de deur verkrijgbaar.

Voor meer informatie check Facebook

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant