Afbeelding

Timpe Tampe 'tovert' een nieuwe locatie

Onderwijs 1.139 keer gelezen

VEGHEL | Zaten de peuters van Timpe Tampe in Veghel in het begin van de week nog in hun oude locatie naast Kinderdagverblijf Tante Kootje, zo startten ze donderdag in een leeg lokaal. Al gauw hadden ze door dat Timpe Tampe tovenaar alles had weggetoverd. Samen met de leidsters en de ouders gingen ze op zoek naar de nieuwe locatie.

Met in hun hand hun knutselwerkje van een verhuiswagen kwamen ze uit in de onderbouw-unit van basisschool De Bunders. Hier was de rode loper al uitgerold en werden de peuters door een erehaag van kleuters en leerkrachten ontvangen. Na de toverspreuk 'Hokus Spokus Pilatus Pas' ging de deur van de nieuwe ruimte open.

Prettige samenwerking
Een nieuwe ruimte met al hun zo vertrouwde meubeltjes en spel-leermateriaal. Peuterspeelzaal Timpe Tampe is door middel van vele kleurplaten van de tovenaar door de leerlingen van basisschool De Bunders van harte welkom geheten. De leidsters waren blij verrast en verheugen zich op een prettige samenwerking met de basisschool. Eenmaal veilig in de nieuwe ruimte werden de peuters door de ouders met een gerust hart achter gelaten voor een aantal uurtjes leer- en speelplezier.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant