Afbeelding

EetJeBeter tijdens Fabriek Magnifique

Gezondheid 722 keer gelezen

VEGHEL | Tijdens de EetJeBeter laat een kok van Maison van den Boer geïnteresseerden op smakelijke wijze kennis maken met hoe eenvoudig je de eerste stappen naar een koolhydraatarm dieet en een gezonde levensstijl kan zetten.

Na 23 dagen, 12 steden, ruim 1.000 bezoekers en zo'n 100 voorlichtingssessies is de EetJeBeter roadshow 2018 van de maand mei met een prachtig resultaat afgesloten in Bergen op Zoom. In deze maand trok de EetJeBeter-truck door Brabant om kook-clinics en voorlichting te geven aan diabetes-II patiënten en geïnteresseerden. Een WeAreFood-initiatief van CZ, Emté, Simac, FoodforCare en Maison van den Boer om deze groeiende groep in Brabant nieuwe kookroutines te laten ontdekken.
Gezien het enthousiasme en de positieve input is de EetJeBeter truck ook tijdens Fabriek Magnifique aanwezig. Op 6,7 en 8 juli is het mogelijk om een kijkje te komen nemen in de Foodtruck op Fabriek Magnifique art & food festival in Veghel. Hier kun je genieten van een menu bestaande uit drie gerechtjes in een sessie van 30 minuten voor 5 euro.
De tijden van de sessies op Fabriek Magnifique zijn te vinden op www.eetjebeter.com waar je ook alvast kunt reserveren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant