Afbeelding

Trendsetters op Noordkade krijgt groen licht, winkel blijft open

Algemeen 2.039 keer gelezen

VEGHEL | Goed nieuws voor Joop Govers en Rob van Zutven, eigenaren van Trendsetters Styling & Inrichtingen. Hun winkel op de Noordkade in Veghel mag openblijven. Na wat verbeterpunten gaf de gemeente Meierijstad deze week groen licht.

Joop en Rob zijn blij met de goedkeuring van de gemeente. Joop vertelt welke wijzigingen ze onder andere hebben doorgevoerd. "We waren al bezig met het doorvoeren van deze verbeterpunten, maar alles is in een stroomversnelling terecht gekomen. De termijn waarbij de wijzigingen doorgevoerd moesten zijn, was in eerste instantie eind augustus maar werd opgeschoven naar 10 juli. Naast de verkoop van bloemen, verzorgen wij vanuit de winkel het bloemwerk van onze events. Daarnaast hebben we voor deze locatie gekozen om met de bloemen die retour zijn gekomen een maatschappelijke bijdrage te kunnen leveren. We verkopen tevens food gerelateerde producten. Denk aan eetbare bloemen en wijn van bloemen. Ook serveren we op het terras bloemen als snacks zoals een heerlijk lavendelkaasje, of een verfrissend bloesembiertje. Dit zodat we nog beter aansluiten bij het Proeffabriek concept", legt Joop uit.

Samenwerking tussen Trendsetters en de buren van DIS: Lavendel pesto kaas en honing klaver kaas, met een drankje.

Uitnodigende combinatie
De gemeente is deze week langs gekomen om te kijken hoever Joop en Rob waren gevorderd met de aanpassingen. Na een uitgebreid bezoek kregen de heren van Trendsetters goed nieuws. "De gemeente vindt dat er een wisselwerking plaatsvindt tussen food, cultuur en maatschappij en dat wij een uitnodigende combinatie tussen detailhandel, horeca en catering, dienstverlening, cultuureducatie en ontspanning bieden. Volgens de gemeente voldoen wij aan de voor de CHV Noordkade afgegeven omgevingsvergunningen", laat Rob weten.

Bouwen
Joop hoopt nu lekker verder te kunnen bouwen aan een succesvolle zaak op de Veghelse Noordkade. "Wij blijven ons bedrijf op de huidige locatie exploiteren. Iedereen is welkom om te komen genieten van onze bloemsierkunst, workshops en culinaire bloemtraktaties", besluit hij,

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant