Afbeelding

Veghel Wandelt tijdens de Vierdaagse van Nijmegen

Algemeen 2.090 keer gelezen

VEGHEL | De Vierdaagse van Nijmegen zit er weer op. Veghel Wandelt kijkt terug op vier geslaagde dagen met verzorgingsposten in Bemmel, Beuningen, Groesbeek en Malden. De vier posten lagen elke dag op circa tien kilometer voor de finish. De wandelaars van Veghel Wandelt werden elke dag door een enthousiast team verwelkomt op de verzorgingspost.

Er waren dit jaar bij Veghel Wandelt weinig uitvallers. De verzorgingspost in Bemmel op de Plak, zelfde plek als vorig jaar, lag weer mooi onder de boompjes in de schaduw. Er werd onder andere koffie, thee, bouillon en broodjes uitgedeeld.
De tweede dag in Beuningen stond de stand ietsje verder dan vorig jaar. Acht kilometer voor het einde werden de wandelaars opgewacht.
De derde dag op de Zevenheuvelenweg stonden de vrijwilligers van Veghel Wandelt wat verder weg dan verwacht.
Op de laatste dag in Malden was het vooral feest. De wandelaars werden de verzorgingspost binnen gespeeld door het Street Parade Orkest uit Veghel. Er werd gedanst, gelachen, lekker bijgekletst, wat gegeten en gedronken om daarna de route te vervolgen naar de finish op de Via Gladiola. Wethouder Jan Goijaarts stak de lopers een hart onder de riem.
Het team vrijwilligers van de verzorgingspost van Veghel Wandelt blikt terug op vier fantastische dagen.

Wil je nagenieten van de Vierdaagse van 2018? Kijk dan even op de website en je ziet hoe het er aan toe gaat op de verzorgingspost van Veghel Wandelt: www.Veghelwandelt.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant