De band 305 komt uit Veghel.
De band 305 komt uit Veghel.

Verrassend optreden van de Veghelse band 305

  •   keer gelezen

VEGHEL | In De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel is op zondagmiddag 16 september weer livemuziek te beluisteren. Het is dan de beurt aan 305 een verassende band uit Veghel en omgeving.

Tientallen mensen stopten tijdens Fabriek Magnifique even in de Molenstraat om een paar nummers mee te pikken van een leuke vijfkoppige band, afkomstig uit Veghel en omgeving. Ze speelden eigen werk van het splinternieuwe album Any Sidewalk is My Stage. Op zondagmiddag 16 september doen ze dat nog eens stevig over voor een groot publiek in De Afzakkerij.

Zangeres Hanneke: "Het gebeurde eigenlijk spontaan, een beetje jammen met muzikale vrienden onder elkaar. Voordat we het goed en wel wisten hadden we zo'n 25 nummers bij elkaar die we hadden kunnen opnemen. We hebben namelijk eigenlijk vijf liedjesschrijvers in onze band. We zijn nog eens samen kritisch door de nummers gegaan en uiteindelijk zijn er 9 eigen nummers in 1 take opgenomen waar we helemaal achter staan." Geert van de Vorstenbosch vult aan: "We vinden het allemaal heerlijk om muziek te maken, het liefst voor een groot publiek. We gaan er dan ook flink tegenaan om bekend te worden en zoveel mogelijk optredens te verzorgen. De cd is te koop voor slechts een tientje. We nemen straks in de Afzakkerij een flinke doos mee."

Meer berichten