De voorgevel van een rijwoning.
De voorgevel van een rijwoning.

Parkwoningen op het Kloosterkwartier Veghel

Wonen 1.736 keer gelezen

VEGHEL | Net voor de zomervakantie is Kloosterkwartier Veghel gestart met de verkoop van de eerste fase van vrijstaande en twee-onder-een-kap nieuwbouwwoningen in het centrum van Veghel. In de tussentijd is en wordt achter de schermen hard gewerkt om de volgende fasen in verkoop te brengen.

Zenzo Maatschappelijk Vastgoed ontwikkelt op het voormalige Bernhoven terrein eveneens twaalf parkwoningen, bestaande uit twee hoekwoningen en tien rijwoningen. Allemaal met een diepe achtertuin en de voorzijde grenzend aan een groene parkachtige omgeving. De hoekwoningen hebben beide een uitbouw waar bijvoorbeeld een slaapkamer met badkamer gerealiseerd kan worden, hierdoor zijn deze woningen zeer geschikt voor mensen die op de begane grond willen slapen. "Architectenbureau Visser en Bouwman uit Den Bosch tekende het ontwerp en inmiddels heeft de commissie Welstand van de gemeente Meierijstad een positief advies uitgebracht", aldus directeur Michiel Wijnen van Zenzo Maatschappelijk Vastgoed.
Zenzo besteedt veel aandacht aan de uitstraling. Michiel vervolgt: "In ons plan krijgen de woningen een klassieke gevelstructuur, aansluitend op het ontwerp van de appartementen die eveneens in ontwikkeling zijn. Daar kiezen we heel bewust voor. Hierdoor ontstaat een mooie mix van jaren '30 en jaren '50 architectuur in het gehele Kloosterkwartier. Robuust en aansluitend bij de omgeving."

Informatiecentrum
De woningen gaan nog dit jaar in verkoop gaan. Interesse? Inschrijven kan via: www.kloosterkwartierveghel.nl. Tevens is op het oude ziekenhuisterrein een informatiecentrum geopend. Iedere donderdag tussen 14.00 uur en 16.00 uur voor vrije inloop geopend en uiteraard ook op afspraak op andere momenten in de week.

Voor meer info: ww.kloosterkwartierveghel.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant