Jan van Leur (L) gooit het roer om.
Jan van Leur (L) gooit het roer om.

Bakkerij Van Leur sluit winkels: 'Noodzakelijk voor de toekomst'

Algemeen 5.147 keer gelezen

VEGHEL | De vestigingen van Bakkerij van Leur op De Boekt in Veghel en de Kapelstraat in Vorstenbosch gaan dicht. "Het is geen leuke beslissing, maar wel noodzakelijk om klaar te zijn voor de toekomst", aldus Jan van Leur, eigenaar van de bakkerij. Eind dit jaar sluiten beide zaken hun deuren.

Het personeel is inmiddels op de hoogte gesteld en met hen wordt een regeling getroffen. Vijf van de zestien personeelsleden moeten vertrekken. Jan baalt van het besluit, maar vindt dat Bakkerij van Leur met zijn tijd mee moet. "We moeten verder kijken dan de dag van morgen. De conclusie is dat wat wij doen niet verkeerd is, maar dat het altijd beter kan. Onze klanten en ons product zijn het allerbelangrijkste. Daar leggen we zoveel mogelijk energie en passie in. Om dit te kunnen blijven doen, hebben wij besloten om onze winkels in Vorstenbosch en op De Boekt in Veghel te sluiten." Van Leur blijft klaar staan voor al het brood en banket. Ze gaan zich volledig richten op de winkels in de Stationsstraat en op de Noordkade in Veghel.

In de Stadskrant Veghel van woensdag 24 oktober staat een ingezonden brief van Jan van Leur waarin hij verder ingaat op het sluiten van de twee vestigingen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant