BNI Meierijstad houdt een feestelijke ontbijt-evenement op vrijdag 9 november in The Space.
BNI Meierijstad houdt een feestelijke ontbijt-evenement op vrijdag 9 november in The Space.

BNI Vlas en Graan breidt uit en wordt BNI Meierijstad

Zakelijk 1.309 keer gelezen

VEGHEL | Netwerkclub BNI Vlas en Graan uit Veghel vindt het na vijf jaar tijd om de boel eens goed op te schudden. Tijd ook voor een nieuwe naam die de lading meer dekt: BNI Vlas en Graan wordt BNI Meierijstad. Want door het doelgebied en de focus te verruimen wil BNI Meierijstad nog nadrukkelijker aanwezig zijn in de regio.

Daarom organiseert BNI Meierijstad een feestelijke ontbijt-evenement op vrijdag 9 november. Op deze datum staan de deuren open voor alle geïnteresseerde ondernemers uit de regio. Tijdens het event onthult wethouder Harry van Rooijen het nieuwe logo van BNI Meierijstad. Bezoekers kunnen daarnaast het beproefde BNI-recept (leden helpen elkaar wekelijks in contact te brengen met potentiële klanten en andere relaties) zelf ervaren. Daarbij staat bij BNI Meierijstad de open en informele sfeer voorop.

Aanmelden
Wil je aanwezig zijn op 9 november? De locatie is The Space op de Noordkade, aan de Verlengde Noordkade 4a, in Veghel. De bijeenkomst duurt van 7.00 uur tot 9.00 uur, inloop vanaf 6.30 uur. Aansluitend is er tot 10.30 uur gelegenheid om na te praten. De kosten voor het ontbijt zijn 10 euro per persoon. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar: info@icteam.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant