Afbeelding

Vudel Early Bird tickets vliegen de deur uit

Carnaval 1.944 keer gelezen

VEGHEL | Carnavalsliefhebbers opgelet. 11 november om 11.11 uur is de Vudel kaartverkoop voor het grootste Carnavalsfeest van Brabant van start gegaan. De digitale poorten naar twee avonden carnavalsplezier gaan open. Want zowel voor de donderdag als voor de vrijdag start de verkoop.

Ook dit jaar vindt in de Koekbouw weer een heus bierfeest plaats. De pullen bier vliegen je weer om de oren. Evenals de helau's en 'ein prosit's'. De populariteit van dit bierfestijn is de afgelopen jaren naar grote hoogte gestegen. Zondag zijn om 11.11 uur de losse tickets in de verkoop gegaan. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Ben er op tijd bij. Want vol is vol. 

Vrijdag Vudel
Op vrijdag 1 maart barst de Noordkade weer uit haar voegen. Het begin van het einde. Ieder jaar weer. 11 november is Vudel gestart met een Early Bird ticket actie. Vanaf 11.11 uur vliegen de tickets de deur uit. Er zijn, zoals wel vaker bij een Early Bird actie, maar een paar tickets beschikbaar. Ben er dus snel bij. Dan kun je weer een paar euries in de pocket houden.

Je tickets koop je via: www.vudel.nl

Donderdag 28 februari
19.00 uur tot 01.00 uur
Das Vudel Koningsfest
18+

Vrijdag 1 maart
20.00 uur tot 03.00 uur
Vudel vrijdag
18+

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant