Afbeelding

Zenzo en Bouwbedrijf Van de Ven tekenen bouwteamovereenkomst

Wonen 2.701 keer gelezen

VEGHEL | Zenzo Maatschappelijk Vastgoed en Bouwbedrijf Van de Ven hebben op vrijdag 21 december een bouwteamovereenkomst getekend voor de realisatie van 62 appartementen in Kloosterkwartier. Hiermee heeft Zenzo voor alle woningen en appartementen de uitvoerende bouwpartners gecontracteerd, zodat in 2019 met de bouw van het gehele project kan worden gestart.

Stefan van de Ven zegt trots te zijn dat Bouwbedrijf van de Ven samen met Zenzo en LA architecten (voorheen Leenders Architecten) in zo'n korte periode hebben 'doorgebutst' om tot dit fraaie resultaat te komen. Hij is erg enthousiast over het project, zeker ook omdat het bijna in zijn achtertuin gebouwd wordt. Volgens Coen Hendriks, directeur van Zenzo, heeft Bouwbedrijf Van de Ven afgelopen half jaar haar kennis ingezet om te komen tot de vergunningsaanvraag. Medio april 2019 wordt gestart met de sloop van het ziekenhuis en na de zomervakantie met de bouw. Naar verwachting worden de eerste appartementen eind 2020 opgeleverd.

In Kloosterkwartier komen zowel koop- als huurappartementen. BrabantZorg kan hier, op verzoek van de bewoners, zorgarrangementen leveren. Alle appartementen zijn levensloopbestendig ontworpen en worden gasloos opgeleverd. De appartementen variëren in omvang van 75 tot 110 m2 en hebben allemaal een eigen parkeerplaats en balkon of terras.

Met de voorverkoop van gebouw Parkzicht is gestart. Een kleinschalig appartementengebouw met 16 driekamerappartementen, balkons/terrassen op het zuiden en uitzicht over het Kloosterpark. De prijzen variëren van € 264.500,- tot € 298,500,- vrij op naam.

Voor nadere informatie over de koopappartementen kan contact opgenomen worden met Raadhage Makelaardij of mailen naar esther@kloosterkwartierveghel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant