Uitreiking derde jeugdlintje gemeente Meierijstad | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Uitreiking derde jeugdlintje gemeente Meierijstad

  •   keer gelezen

ZIJTAART | Jhonno van Rooij (23) uit Zijtaart heeft op zondag 6 januari het derde jeugdlintje van de gemeente Meierijstad in ontvangst genomen. Jhonno ontvang het jeugdlintje in verband met zijn grote inzet voor Voetbalvereniging Oranje Wit (VOW) uit Zijtaart.

Jhonno van Rooij is, naast het feit dat hij sinds zijn vijfde bij VOW voetbalt, al vanaf zijn vijftiende levensjaar een zeer actieve vrijwilliger bij VOW. Zo is hij al ruim acht jaar betrokken bij de organisatie van het jaarlijkse jeugdkamp. Hij is daarin lid van de algemene leiding, is betrokken bij de opstelling van een attractief programma voor de kinderen en is tijdens het kamp op allerlei manieren bezig om de kinderen een fantastische tijd te bezorgen.

Orange Army
Vanaf 2013 is Jhonno leider en trainer van een jeugdteam. Op dit moment heeft hij al weer drie seizoenen de JO17 onder zijn leiding. Hij verzorgt twee keer per week de training en is uiteraard ook tijdens de wedstrijden aanwezig om het team te coachen.
Bij het leider- en trainerschap hoort ook een gedegen voorbereiding. Jhonno stond samen met een vriend aan de wieg van de supportersvereniging Orange Army. Het doel van deze vereniging is de wedstrijden van het vaandelteam extra op te luisteren, maar ook bij de kampioenschappen van de jeugd is Orange Army aanwezig. Er zijn leuke fan-artikelen bedacht. Zo is er een speciaal VOW-shirt in omloop gebracht dat inmiddels veel clubleden vol trots dragen.
"Jhonno is een jongeman met een oranje clubhart. Hij is altijd bereid om mee te helpen met activiteiten, is zeer enthousiast, zet zich met hart en ziel in voor de club en is daarmee van wezenlijk belang voor een club als VOW", laten ze bij de gemeente weten.

Meer berichten