Afbeelding

Kaartverkoop zesde editie Full Moon Party 0.0 van start

Carnaval 1.101 keer gelezen

VEGHEL | De zesde editie van de Full Moon Party vindt op vrijdag 1 maart plaats. Het alcoholvrije megafeest voor de jeugd van 13 jaar tot en met 17 jaar is in de Keizersdrôme op de Markt. Dit jaar met twee topartiesten: de mannen van StukTV komen naar Veghel en DJ Bootygo draait het dak eraf. Dinsdag 15 januari start de kaartverkoop. Jeugdleden van C.V. de Kuussegatters krijgen korting op hun kaart.

Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens zijn de drie mannen van StukTV: het succesvolle YouTube-kanaal met meer dan twee miljoen abonnees. Maar StukTV is méér dan alleen afleveringen op YouTube. Ze hebben hun eigen platenlabel en als dj breken ze alle clubs, kroegen, zalen en evenementen tot de grond toe af.
DJ Bootygo draait heerlijke guilty pleasures in een moombahton-jasje. Hij is op veel feesten en festivals, bijvoorbeeld Festyland, een graag geziene dj.

Kaartverkoop
De vrije kaartverkoop start op dinsdag 15 januari bij UITpunt, Outfit en Boekhandel Schellen. Kaarten kosten 10 euro per avond (inclusief garderobe en consumptie). Mochten er op 1 maart kaarten over zijn dan zijn deze voor 12.50 euro te koop aan de deur.
Jeugdleden van de Kuussegatters hebben voordeel van hun lidmaatschap. Ben je jeugdlid dan krijg je bij Outfit vanaf 15 januari 2.50 euro korting op je kaartje en betaal je dus 7.50 in plaats van 10 euro.
Op www.kuussegatters.nl vind je onder 'Lid worden' alle info over het jeugdlidmaatschap.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant