Sint Cecilia's houdt dinerconcert met top-percussionist | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Na het succes in 2016 wordt het dinerconcert dit jaar voor de tweede keer georganiseerd.
Na het succes in 2016 wordt het dinerconcert dit jaar voor de tweede keer georganiseerd.

Sint Cecilia's houdt dinerconcert met top-percussionist

  •   keer gelezen

ZIJTAART | Muziekvereniging Sint Cecilia Zijtaart organiseert zaterdag 6 en zondag 7 april een dinerconcert in het Dorpshuis van Zijtaart. Na het succes in 2016 wordt het dinerconcert dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. Met het fanfarekorps, slagwerkgroep, de danseressen van Return, het opleidingsorkest en solisten belooft het weer een spectaculaire avond te worden.

Restaurant De Reiger en Café Zaal Kleijngeld verzorgen een menu met bijpassende drankjes. Voor deze gelegenheid wordt het dorpshuis verbouwd tot een sfeervol pop-up restaurant. Er zijn nog enkele tafels beschikbaar voor zondagavond 7 april.
Top-percussionist Vincent Houdijk komt tijdens het dinerconcert naar Zijtaart. Vincent is een gepassioneerde musicus die met zijn percussiekwaliteiten een grote naam heeft opgebouwd. Hij onderscheidt zich met zijn specialisatie als vibrafonist in de jazz. Als musicus toert Houdijk vaak door het (buiten)land, met zo'n 150 optredens per jaar. In 2016 werd hij bekroond tot het beste jazztalent van Nederland.

Top-percussionist Vincent Houdijk komt tijdens het dinerconcert naar Zijtaart.

Tamara Heuveling en Tijn van Geel zijn inmiddels bekende solisten voor de Zijtaartse muziekvereniging. Ook zij treden beide avonden op onder muzikale begeleiding van het fanfarekorps. Dansgroep Return omlijst de muziek met bijpassende showdansen.
Toegangsbewijzen voor zondagavond 7 april zijn nog verkrijgbaar, de zaterdagavond is uitverkocht. Op zondag gaan de deuren om 17.00 uur open. Het kost 55 euro per persoon (viergangen diner met bijpassend wijnarrangement/drankjes). Een tafel reserveren kan tot tien personen via: fanfare@sintceciliazijtaart.nl. Voor meer info mail of bel naar Alda Gloudemans: 0620978507.

Meer berichten