De Gouden Leeuw in Veghel biedt als vanouds weer een geweldig carnavalsprogramma.
De Gouden Leeuw in Veghel biedt als vanouds weer een geweldig carnavalsprogramma.

'Unnu goeien bojum' leggen en gezelligheid bij De Gouden Leeuw

Carnaval 1.078 keer gelezen

VEGHEL | Tijdens de carnavalsdagen wordt er tussen het bier drinken door ook gegeten. 'Unnu goeien bojum' is niet onverstandig. Daarvoor is een paar jaar geleden door de koks van De Gouden Leeuw een speciaal gerecht bedacht en wel het 'Frietje Gouden Leeuw'. Een enorm succes! Daarnaast kunnen bezoekers van De Gouden Leeuw in Veghel een gezellig carnavalsprogramma verwachten.

Bij een Frietje Gouden Leeuw krijg je verse friet met daaroverheen een heerlijke runderstoof. Het recept bevat onder meer rundvlees en groenten. Met friet en mayonaise erbij heb je het juiste carnavalsgerecht. Dat is niet het enige waar je je vingers bij kunt aflikken bij De Gouden Leeuw. Zo kun je genieten van broodjes bal, kroket, frikandel en hamburger. En niet te vergeten twee frikandellen speciaal of een portie bitterballen of donkers balletjes. Ook is er een mooie carnavalsaanbieding: bij aanschaf van twintig munten krijg je een Frietje Gouden Leeuw gratis!

Karaokeavond
Op vrijdagavond 1 maart trappen Prins Hannes d'n Derde en Adjudanten Ad en Niels samen met de Gebroerders Rossig het carnavalsfeest af in De Gouden Leeuw. Die avond maakt om 20.00 uur D'n Urste Klap hun opwachting. Zaterdagmiddag 2 maart is het kiendjesmiddag met gratis frietjes voor de kinderen. 's Avonds wordt er net zoals op zondagavond 3 maart vanaf 21.00 uur geknald met DJ Roger. Maandag 4 maart staat de karaokeavond met Marcel Janssen en gas op met DJ Invisable vanaf 17.00 uur op de carnavalsagenda. Het carnavalsfeest dendert gezellig door op woensdag 6 maart. Vanaf 20.00 uur kunnen dan traditioneel de laatste muntjes worden opgemaakt en worden gehapt naar haring, frikandel en bal. Ook kan er 'nog inne keer' los worden gegaan op DJ Invisable. De Gouden Leeuw is gevestigd aan Molenstraat 43 in Veghel. Meer info op: www.degoudenleeuwveghel.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant