Afbeelding

'Planning is dat de bewoners rond de bouwvak 2020 de sleutel krijgen'

Wonen 2.492 keer gelezen

VEGHEL | Coen Hendriks, directeur van Zenzo Maatschappelijk Vastgoed en ontwikkelaar van het kloosterkwartier is verheugd de start van de bouw van Kloosterkwartier te kunnen aankondigen. Coen: "Medio april gaat New Horizon – Urban Mining beginnen met de sloop van het voormalig ziekenhuis, zodat we in juli van start kunnen gaan met de bouw. De planning is dat de eerste bewoners rond de bouwvak 2020 de sleutel krijgen van hun nieuwe woning. Wij willen hier echt een fijne leefomgeving gaan creëren voor jong en oud."

Paul Cuppen, (Erp, 32 jaar, ruimtelijke ordeningsspecialist bij gemeente) en Marion van de Crommert, (Veghel, 28 jaar, lerares op een basisschool) hebben bouwnummer 29 gekocht, een ruime twee onder een kap woning. Paul: "Eerlijk gezegd was ik van het begin af aan ontzettend enthousiast over dit project. We zijn vooral gevallen voor de aandacht voor details in het ontwerp, de ligging in het centrum en dat alles toch in een groene omgeving bij de kloostertuin en de vijver. Wat we vooral gaaf vinden is de grootte van de kavel, dat vind je in geen ander project in Veghel. Toen ik de prijzen zag, dacht ik dat het voor ons financieel niet haalbaar zou zijn, totdat ik tijdens een avondje stappen in gesprek raakte met Coen Hendriks van Zenzo."

Maandlast
Coen gaf Paul het advies om zijn financiële mogelijkheden eens goed op een rijtje te laten zetten. Paul vervolgt: "Ik was echt verbaasd toen bleek dat wij met een iets hogere maandlast konden overstappen van een huurappartement in het centrum van Veghel naar een eigen koopwoning. We zijn blij dat we ons zo goed heb laten adviseren en straks in dit mooie project gaan wonen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant