Seniorenraad houdt een grote verkeersmarkt

Verkeer en vervoer 348 keer gelezen

SCHIJNDEL | De Seniorenraad houdt op donderdagmiddag 21 maart vanaf 13.30 uur tot 17.00 uur een verkeersmarkt 'Veilig de weg op'. De markt is in de Podiumzaal van S.C.C. 't Spectrum in Schijndel.

De voorzitter en wethouder Eus Witlox openen de middag rond 14.00 uur met een welkomstwoordje. Het bijwonen van de middag is gratis. Het wordt een actieve middag met uitleg van deskundigen over diverse opfriscursussen zoals: een auto – opfriscursus Veilig de Weg op, een cursus Veilig rijden met de scootmobiel en een cursus Veilig gebruik van de elektrische fiets.
Iedereen is welkom.
Na afloop is er een gezellige verkeersmarkt met informatiekraampjes in de Rode Zaal en de Multifunctionele Ruimte van 't Spectrum. Hier kan men zich onder andere inschrijven of informatie krijgen over de volgende onderwerpen/ cursussen: hoe gebruik ik mijn scootmobiel, veilig rijden met mijn e-bike, opfriscursus verkeer, tafel waarop de inschrijfformulieren voor de cursussen liggen, CBR (onder andere over het verlengen van het rijbewijs), politie Oost-Brabant, optometrist/opticien (Optiek Jacques), audicien (Beter Horen), oefentherapie Mensendieck (blijven bewegen voor ouderen) en Stichting Seniorenraad Meierijstad.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant