Zijtaart in het teken van motorcross | Kliknieuws
Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Zijtaart in het teken van motorcross

  •   keer gelezen

ZIJTAART | Motorclub De Jagers Zijtaart houdt in het weekend van 23 en 24 maart haar jaarlijkse motorcrossevenement.

Op zaterdag 23 maart staan de jeugdklassen aan het starthek en op zondag 24 maart starten diverse nationale klassen, open inters en zijspannen die strijden voor het Nederlands kampioenschap.

Toegang
Bij de jeugdklassen wordt deelgenomen door jongens en meisjes in de leeftijd van 5 tot en met 18 jaar. De vrije klasse met liefhebbers en de MX open junioren rijdt eveneens op zaterdag.
De trainingen beginnen op zaterdag en zondag om 9.00 uur. Op beide dagen beginnen de wedstrijden om 11.30 uur. Op zaterdag is de entree 5 euro, die dag is de toegang voor kinderen onder de 16 jaar gratis.
Op zondag bedraagt de entree 7,50 euro voor volwassenen en 4 euro voor jeugd van 12 tot en met 16 jaar. Zondag is de toegang voor kinderen onder de 12 jaar kosteloos.

Activiteiten
Naast de wedstrijden worden er ook activiteiten gehouden. Op zaterdagavond is er in de feesttent de gelegenheid om een biertje of uiteraard iets anders te drinken. De entree is gratis.

Proefritje
Op zondag zal er voor de jeugd vanaf 6 tot 12 jaar de mogelijkheid zijn om te proeven van de motorsport door een proefritje te maken op een minimotor. Dit zal gebeuren onder begeleiding van onze medewerkers. Het circuit is gelegen aan de Biezendijk in Zijtaart.

Meer berichten