Brent Blummel blijft bij Schijndel
Brent Blummel blijft bij Schijndel Foto website Schijndel
+update

Schijndel kent stoppers en vertrekkers, Olympia'18 meldt (nog) geen versterkingen

Voetbal 2.810 keer gelezen

Het is zo de tijd dat spelers gaan verkassen van club of wellicht blijven. De berichten van de wat lagere clubs komen soms wat summier af. Anderen, vaak hogere clubs, zijn wat meer transparanter. Vooral de komst van het internet heeft aan meer transparantie bijgedragen. Begin jaren tachtig was het niet kies om daar naar te informeren en werden de mutaties angstvallig tot na 31 mei (sluiting overschrijvingsperiode) onder de pet gehouden. Kliksport waagde een poging in de o zo populaire en spannende derde klasse D. 



Trainer Wil Beijer: "Nog geen versterkingen en we zijn met een missie bezig"

Bij Schijndel gaan keeper Timo de Louwere en Jordy van Kasteren lager voetballen bij de club. Aanvaller Kay de Visser vertrekt naar SCG'18 uit Sint Michielsgestel. Voor Brent Blummel was belangstelling van een regionale Hoofdklasser, maar wil toch nog rijpen bij zijn club Schijndel. Olympia'18 trainer Wil Beijer meldt dat nog geen versterkingen zijn gemeld. Nooit Gedacht is momenteel aan het inventariseren. Bij FC Schadewijk meldt trainer Gaby Kuijpers dat de meeste wel blijven."We willen wel graag in elke linie er een speler bij. Verder zullen we dan een beroep doen op het tweede team. Het verloop in Oss is groot ze gaan van links naar rechts. dat blijft lastig." ,aldus de FC Schadewijk trainer. De mutaties bij Margriet zijn al eerder op Kliksport gepubliceerd. Sander Janssen, de scheidende trainer van Ulysses, weet kliksport te melden dat er hoogstwaarschijnlijk wel iemand gaat stoppen, maar dat is allemaal nog vaag. JO 19 heeft volgens Janssen zeker talenten die over komen naar de eerste selectie komend seizoen.



Balder van Osch en Thijs Fonken komen van Gemert naar Handel (Foto Website Gemert)

Dorpsclubs 
John Janssen van Excellent meldt de komst van Sven van Gelder die in Oploo woont, maar nu nog speelt bij Alverna in Wijchen. Trainer van Boekel Sport Marc van der Ven slaat de spijker wellicht op zijn kop: "Bij de dorpsclubs zijn zoals gebruikelijk nauwelijks mutaties. Gelukkig zijn dat soort clubs daar ook totaal niet mee bezig. Spelers blijven gewoon lid en de besten spelen in het eerste of tweede. Bij Boekel Sport blijft naar alle waarschijnlijkheid ook iedereen." Duidelijke taal van de Boekel Sport oefenmeester. Henry van Wanrooy trainer van Avanti'31: "Er Komen goede JO 19 spelers over. Namen kan ik nog niet door geven in verband met de. TC jeugd. In principe blijft iedereen maar je weet maar nooit." Bij Handel stoppen Jeff Rijksen, Jordi Beekmans en Tijmen Brouwer. Naar Sportpark D'n Eikenwal komen Mark van Erp, Balder van Osch, Niels van hoof en Thijs Fonken.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant