Ab is 100 procent eigenaar.
Ab is 100 procent eigenaar.

Ab neemt het stuur over bij Autoschade Leo Brans

Zakelijk 2.191 keer gelezen

ERP | Er is veel gebeurd het afgelopen jaar bij Autoschade Leo Brans: het bedrijf verhuisde, zoon Ab werd 100 procent eigenaar en dit jaar bestaat het bedrijf veertig jaar. Hoog tijd om iedereen een inkijkje te geven in het 'nieuwe' bedrijf en dus is er op zondag 14 april een open dag.

Het voelt voor Ab Brans (29) inderdaad bijna als een nieuw bedrijf, hoewel hij zelf toch al enkele jaren meedraait in het bedrijf dat zijn vader veertig jaar geleden startte: "Als ik ons pand van nu vergelijk met waar we eerst zaten, dat is een wereld van verschil. Zo veel meer ruimte, zo veel meer mogelijkheden. Een heel klein voorbeeld: we hebben drie keer zo veel bruggen als eerst. Dat geeft zo veel meer gemak en plezier", vertelt Ab.
Die stap vooruit was hard nodig. Ab wilde dan ook groeien naar een bedrijf dat meer is dan een autoschadeherstelbedrijf. "We bedienen intussen een veel bredere markt. Waar we vooral ook trots op zijn, is de zeer grote spuitcabine, die is hightech. Daar spuiten we met de nieuwste technieken. Alles energiezuinig, tot de verlichting aan toe. Verder hebben we onze eigen wasstraat. Daar hadden we eerst geen plek voor.", legt hij uit.

Op zondag 14 april tussen 11.00 uur en 17.00 uur geeft Autoschade Leo Brans een kijkje in de keuken van het autoschadeherstel. Er zijn demonstraties, medewerkers van het bedrijf geven uitleg en je kunt als bezoeker zelf virtueel een auto spuiten. "Laatst hadden we een groep ondernemers op bezoek. Die waren totaal verrast; ze hadden niet verwacht dat onze wereld zo complex en zo hightech is. Daarom is het leuk om weer een open dag te houden", besluit Ab.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant