'De vervulling van Bijbelse profetieën in onze tijd'

Algemeen 401 keer gelezen

VEGHEL | In Veghel is er op woensdag 17 april een studieavond met Peter Pellemans, spreker voor Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: de vervulling van Bijbelse profetieën in onze tijd.

Gods woord houdt ons voor 'dat wij de profetieën niet mogen verachten'. Toch zijn er veel oprechte gelovigen die worstelen met het profetische woord, of het als 'te moeilijk', maar buiten beschouwing laten. Dan doen we niet alleen God te kort maar ook onszelf. Juist door de profetieën te laten spreken wordt ons geloof verrijkt en zijn we veel beter op de hoogte en voorbereid op wat komen gaat. Wat zijn de tekenen in onze tijd en hoe gaan we om met Bijbelse profetie: ermee om leren gaan of er omheen gaan? Dit alles komt aan bod tijdens de studieavond.

Achtergrond spreker
Peter Pellemans is getrouwd en heeft twee kinderen. In 1988 kwam hij tot geloof. Als oud-voorganger heeft hij vele jaren mogen dienen in een gemeente in Weert (Limburg). Peter is onder meer ook actief als docent voor de cursus Jewish-roots. Deze cursus behandelt de joodse wortels van het christelijke geloof.

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in het PC Centrum de Schakel, Hoofdstraat 53 in Veghel.

Gratis toegang
De aanvang is om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant