Afbeelding

Verzameling K'nex op de Verzamelaarsbeurs in Veghel

Algemeen 837 keer gelezen

VEGHEL | Stichting Verzamelbeurs Veghel houdt zondag 21 april een verzamelaarsbeurs met een expositie K'nex in Wijkgebouw De Golfstroom gelegen aan de Witte de Withstraat 24 (Ingang v. Heemskerkstraat) in Veghel-Zuid. De deuren gaan van 09.30 uur tot 12.30 uur open.

Verzamelaars kunnen op zondag 21 april tijdens de maandelijkse verzamelaarsbeurs in Veghel weer hun hart ophalen met het uitbreiden van hun verzameling door middel van uitwisseling van hun meegebrachte spulletjes en hun dubbele waren te ruil aan te bieden. Er is vraag en aanbod van postzegels, munten, bankbiljetten, winkelwagenmunten, communie-schoolprentjes, miniatuurauto's, ansichtkaarten, bidprentjes, flippo´s, keycords, kwartetten, lucifersetiketten, markclips, pennen met opschrift, pin's, sigarenbanden, sleutelhangers, speelkaarten, speldjes, stripboeken, suikerzakjes, telefoonkaarten, theezakjes en nog veel meer.

Op deze verzamelaarsbeurs is ook weer een expositie te bezichtigen. Dit keer exposeert de 30-jarige Erik uit Veghel zijn verzameling K'nex. Hij verzamelt de bouwonderdelen van K'nex vanaf 1995. K'nex is het meest vernieuwende constructiespeelgoed ter wereld, waarmee hobbyisten bouwprojecten kunnen bouwen zoals onder andere achtbanen, kermisattractie's, auto's en dino's. Hobbyisten kunnen nog veel meer creaties bouwen met de vele verschillende onderdelen die K'nex bevat. Voor Erik heeft K'nex vooral een rustgevende werking en hij kon er heel geconcentreerd mee bezig zijn.

Voor inlichtingen neem contact op Marcel Bosch via: 0413-367786 of verzamelbeursveghel@onsbrabantnet.nl. De entree bedraagt één euro voor volwassen. Jeugd tot en met 12 jaar mag gratis naar binnen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant