De nieuwe locatie van Partytent-Online in Veghel.
De nieuwe locatie van Partytent-Online in Veghel.

Partytent-Online verhuist terug naar Veghel

Algemeen 2.882 keer gelezen

VEGHEL | Arno van Houtum, directeur van Partytent-Online, legt uit dat gekozen is voor de locatie in Veghel vanwege de strategische locatie, sterke groei en de toekomst van het bedrijf. "We zijn ontzettend trots op onze nieuwe locatie, deze past prima in onze groeistrategie."

Partytent-Online verkoopt zowel online als offline aan bedrijven en particulieren. Een succesvolle combinatie. De nieuwe locatie heeft een showroom van 1000 m2 vol met tuinpaviljoenen, partytenten en terrasmeubilair. Daarvan is alles direct leverbaar vanuit eigen voorraad in het grote 2000 m² magazijn waar ruim 4000 tenten klaar staan voor hun nieuwe eigenaar. Arno vertelt dat niet alleen de directe voorraad en een groot assortiment zorgt voor de groei, maar zeker ook de service na verkoop. "We garanderen na aankoop van een partytent dat u na twaalf jaar nog onderdelen kunt krijgen voor de partytent die u hier koopt. Dit is voor veel klanten de doorslag om een partytent 'voor het leven' bij ons aan te schaffen." Wat zijn de trends in partytentland? Volgens Arno zijn dat de eenvoudig op te zetten tenten. "Deze worden ook wel Easy Up genoemd. Ideaal voor uw bedrijfsevenement met eigen bedrijfsconcept. Deze kunnen worden bedrukt met een standaardlogo tot een heel uitgewerkt concept, geheel door ons verzorgd. Deze Easy Up-partytenten worden ingezet voor vele doelen, zoals op: markten, braderieën, festivals en open dagen."

Tweede Paasdag is de aftrap van het seizoen. In oktober dit jaar bestaat Partytent-Online 12,5 jaar. Reden voor een feestje. Zowel particulieren als bedrijven zijn van harte welkom bij Partytent-Online, dat te vinden is aan De Amert 152 in Veghel. www.partytentonline.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant