Afbeelding

Sligro neemt moederbedrijf van De Kweker over

Zakelijk 1.493 keer gelezen

VEGHEL | Sligro Food Group, gevestigd in Veghel en VRC Holding, gevestigd in Amsterdam, hebben een overeenstemming bereikt over de overname van de aandelen van Exploitatiemaatschappij Wheere door Sligro Food Group Nederland. Onderdeel hiervan zijn de activiteiten van Vroegop Ruhe & Co, bestaande uit Levensmiddelengroothandel De Kweker, Vroegop AGF en transportbedrijf L.A.J. Duncker. 

Levensmiddelengroothandel De Kweker is met een zelfbedieningsgroothandel gevestigd op het Food Center Amsterdam ('de groothandelsmarkt') en richt zich voornamelijk op de restauratieve horeca in de stadsregio Amsterdam. Deze zelfbedieningsgroothandel blijft in de toekomst vanuit dezelfde succesvolle positionering actief en de naam De Kweker blijft intact.
"Met de overname van Kweker / Vroegop gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Een prachtig bedrijf met een sterke positie in de stad Amsterdam. Daarnaast biedt De Kweker ook de nodige elementen die wij kunnen toepassen bij Sligro zelfbedieningsgroothandels in andere grote steden. Dus stap voor stap op weg naar een mooie mix van de sterke onderdelen van beide formules, waarbij we zuinig zullen zijn op de positie op de Amsterdamse groothandelsmarkt", aldus Koen Slippens, CEO Sligro Food Group.


 
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant