Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Cindy Langenhuijsen Fotografie

Startersnetwerk Meierijstad bijgepraat door Bob Hutten over geluk

  •   keer gelezen

VEGHEL | Startersnetwerk Meierijstad, een initiatief van gemeente Meierijstad, POM en Rabobank Uden Veghel en Hart van De Meierij, werd op woensdagavond 22 mei warm ontvangen bij de Verspillingsfabriek in Veghel. Daar vertelde Bob Hutten over het belang van geluk.

Startersnetwerk Meierijstad is er voor startende en beginnende ondernemers en organiseert verspreid over het jaar diverse ontmoetingsmomenten. Een van deze ontmoetingen was bij de Verspillingsfabriek waar Bob Hutten de gasten meenam in zijn ervaringen als ondernemer. Wat heeft hem succes gebracht en wat geeft hij beginnende ondernemers als advies mee. "Mijn bedrijf gaat niet over winst maken, maar over geluk en van betekenis zijn. Probeer de wereld met behulp van jouw talenten en die van je medewerkers een klein beetje beter achter te laten." Dat is de belangrijkste boodschap die Bob deze avond meegaf. Hij had ook nog enkele adviezen voor de beginnende ondernemers. "Pas op met familie en vrienden, dat zijn meestal geen objectieve raadgevers. Zorg dat je de competenties waar je zelf niet sterk in bent, laat invullen door mensen die dat wel zijn." Maar zijn belangrijkste boodschap deze avond ging over geluk. Hutten heeft geluk namelijk een unieke plek gegeven binnen hun bedrijfsfilosofie. 

Guus van Diest, van Inner Stance uit Sint-Oedenrode, was een van de gasten deze avond. "Een erg waardevolle avond. Er was geen kans om niet in contact te komen met andere ondernemers. Wat de dames van het startersnetwerk, Lonneke en Rachel, erg sterk deden was op een laagdrempelige manier ondernemers met elkaar in contact brengen. Hierna sprak Bob over het ondernemerschap en hoe hij dat ervaart. Zeker als het gaat om vanuit waarde te handelen en het stretchen van een ander zijn geluk, was het voor mij heel herkenbaar. Bob liet ons nadenken over het zo efficiënt mogelijk van A naar B gaan, de acties hiervoor in kaart brengen en het hebben van een duidelijk plan."

De volgende bijeenkomsten van het Startersnetwerk, de blindlunches en een LinkedIn-training zijn al volgeboekt. Maar er is nog gelegenheid om in te schrijven voor de barbecue in de zomer op 21 augustus bij de Helden van Kien. Meer informatie is op te vragen bij Lonneke of Rachel via: starters@pom.nl

Meer berichten